maanantai 3. maaliskuuta 2014

Voi, VOI 2

Pienimuotoinen maailmanloppu tuli: Siida ei saanut ykköstä tokosta. Hetken aikaa piti kieriskellä itsesäälissä ja masennuksessa. Nyt pystyy jo tarkastelemaan koetta ja omaa sekä Siidan käytöstä realistisesti. Pelkällä oman käytöksen muutoksella olisimme saaneet ykköseen vaaditut pisteet kasaan. Eli eipä kai tämä koulutus ole täysin pieleen mennyt. Epäilin jo ennakkoon, ettei Siida ole valmis kokeeseen. Tai siis kyllähän liikkeet ovat kunnossa, mutta viimeistely ja rutiini puuttuu. Ei vain ole ehtinyt.

Koepaikkana oli Seinäjoen Hurtta-Halli ja tuomarina Salme Mujunen. Pisteitä kertyi 247.

Osasuoritukset:
Paikalla makaaminen            8
Seuraaminen                         9,5
Istuminen                              10
Luoksetulo                             5
Ruutu                                     6
Hyppynouto                          10
Metallinouto                          9
Tunnistusnouto                      7
Kauko-ohjaus                        7
Kokonaisvaikutus                  9

Ja kootut selitykset:
Makuussa tarvitsi kaksi käskyä istumaan nousuun. Seuraamisessa pientä epätarkkuutta. Luoksetulossa seisominen epäonnistui (seisahtui kyllä, mutta lähti liikkeelle melkein saman tien). Ruudussa meni takaa yli ja idiootti ohjaaja sanoi "tuu-tuu". Nämä tulkittiin kahdeksi ylimääräiseksi käskyksi (?). Metallinoudossa hieman vino eteen istuminen. Tunnistusnoudossa pureskeli kapulaa(tämä oli uutta!) ja istui vinoon. Kaukoissa kaksi käskyä perusasentoon nousussa ja seiso-istu-vaihdon kämmäys.

Siida työskenteli kivasti. Palkattomuus (jota ei myöskään ole juurikaan ehditty treenata) näkyi lähinnä väliajan pyörimisenä ja sähläämisenä. Jos nyt treenaisi liikkeet loppuun asti ja hiosi myös yksityiskohdat sellaisiksi kuin haluan niiden olevan, niin kyllä mun ja Siidan yhteistyöstä tulee ihan hienoa.

Liitän (tai yritän liittää) tähän videon Siidan toko-kokeesta.

http://www.youtube.com/watch?v=6FthVhtu-Ko



ja toinen:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti