keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

17. huhtikuu

Tänään kävimme Siidan kanssa agi-hallilla treenailemassa.

Aluksi otimme hieman seuraamista. Ensimmäisellä pätkällä neiti tahtoi hieman painaa, josta huomautin. Korjasi asentoaan ja sai palkan. Seuraavat seuruupätkät menivät ihan ok. Tuntuu, että kun Siida on oikein innossaan, niin se ei tahdo malttaa pysyä oikeassa kohdassa. Enimpien höyryjen päästelyn jälkeen se taas malttaa keskittyä. Mutta kaikenkaikkiaan seuruu on ihan hyvällä mallilla -tällä hetkellä. Nyt vain täytyisi saada onnistuneita toistoja, niin eiköhän se siitä.

Seuruun jälkeen vaihdoimme lajia: Agility on jäänyt häpeällisen vähälle harjoittelulle. Hieman otin ensin ohjauskuvioita matalilla hypyillä. Kuinka mä koskaan ehdin tuon kiitäjän vauhtiin ?!!?  Hyppyjen jälkeen treenailimme keppejä, puomia ja A:ta. Puomista taitaa tulla Siidan lempparieste ;-) Pitäisi oikein keskittyä agilityynkin. Siida näyttää ainakin pitävän lajista. Ehkäpä harrastuksemme saa sysäyksen eteenpäin kun agi-kurssimme muutaman viikon päästä alkaa.

Perjantaina olisi vuorossa ensimmäinen haku-treeni talvitauon jälkeen. Odotan innolla pääsyä etsimään maalimiehiä Siidan kanssa. Saa nähdä mitä neiti on unohtanut talven aikana...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti